آشنایی با گیاه کرچک روغن خراطین لاغری و تناسب اندام


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

وبلاگ كيابيوتي

https://Kiabeauty.ir

روغن آرگان

روغن خراطين

روغن ريحان

روغن كرچك

لايودرم

روغن مورد مركب

روغن بادام شيرين

روغن زيره

روغن رازيانه

روغن هسته هلو

روغن نارگيل

روغن هسته انار

روغن فندق

روغن سياه دانه

روغن بنه

روغن بنفشه

روغن زيتون

قرص لاغري

روغن كنجد

روغن كندش

روغن لاغري

روغن مورچه

روغن مار

روغن شتر

روغن رزماري

روغن ماكادميا

روغن زالو

روغن اسطوخودس

روغن لاوندر

روغن بادام تلخ

روغن آلوئه ورا

روغن هسته انگور

روغن جوجوبا

روغن آووكادو

چاي ماسالا

چاي سبز

جي فست

قرص لاغري

قرص جلوگيري از ريزش مو

لوازم آرايشي

فروشگاه لوازم آرايشي

لايودرم

ضد لك

ضد چروك

ضد جوش

ريزش مو

روغن هسته هلو

روغن هسته انگور

روغن هسته انار

روغن نارگيل

روغن مورد مركب

روغن مورچه

روغن ماكادميا

روغن مار

روغن بنفشه

روغن كندش

روغن كنجد

روغن كرچك

روغن فندق

روغن شتر

روغن سياه دانه

روغن زيره

روغن زيتون

روغن زالو

روغن ريحان

روغن رزماري

روغن رازيانه

روغن خراطين

روغن جوجوبا

روغن بنه

روغن بادام شيرين

روغن بادام تلخ

روغن اسطوخودس

روغن لاوندر

روغن آووكادو

روغن آلوئه ورا

روغن آرگان

روغن هاي گياهي

لاغري صورت

قرص لاغري

روغن لاغري

چاي ماسالا

چاي سبز

جي فست

لاغري

چاقي صورت

چاقي

تناسب اندام

آمار مطالب

:: کل مطالب : 20
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 8
:: باردید دیروز : 3
:: بازدید هفته : 17
:: بازدید ماه : 124
:: بازدید سال : 184
:: بازدید کلی : 184

RSS

Powered By
loxblog.Com

وبلاگ کیابیوتی

آشنایی با گیاه کرچک روغن خراطین لاغری و تناسب اندام
31 ارديبهشت 1399 ساعت 15:15 | بازدید : 10 | نوشته ‌شده به دست وبلاگ | ( نظرات )
نام علمی: Ricinus Communis نام انگلیسی: Castor bean plant

 

کرچک گیاهی از خانواده فرفیون که برای مصارف دارویی اواخر اسفند کاشته می شود و در شهریور بعد از گلدهی دانه هایی شبیه لوبیا می دهد که از آن روغن کرچک می گیرند. کرچک ها گیاهانی یک پایه بوده و روی گل آذین خوشه، به رنگ سبز و در بعضی از انواع گل های یک پایه قرمز بدون گلبرگ. گل های نر به رنگ زرد مایل به سبز با پرچم خامه ای و روغن دار برجسته در خوشه ای تخم مرغی شکل به طول حداکثر 15 سانتی متر. گل های ماده، در قسمت فوقانی خوشه به رنگ قرمز و برجسته قرار گرفته اند.

 

 

روغن آرگان
روغن خراطین
روغن ریحان
روغن کرچک
لایودرم
روغن مورد مرکب
روغن بادام شیرین
روغن زیره
روغن رازیانه
روغن هسته هلو
روغن نارگیل
روغن هسته انار
روغن فندق
روغن سیاه دانه
روغن بنه
روغن بنفشه
روغن زیتون
قرص لاغری
روغن کنجد
روغن کندش
روغن لاغری
روغن مورچه
روغن مار
روغن شتر
روغن رزماری
روغن ماکادمیا
روغن زالو
روغن اسطوخودس
روغن لاوندر
روغن بادام تلخ
روغن آلوئه ورا
روغن هسته انگور
روغن جوجوبا
روغن آووکادو
چای ماسالا
چای سبز
جی فست
قرص لاغری
قرص جلوگیری از ریزش مو
لوازم آرایشی
فروشگاه لوازم آرایشی
لایودرم
ضد لک
ضد چروک
ضد جوش
ریزش مو
روغن هسته هلو
روغن هسته انگور
روغن هسته انار
روغن نارگیل
روغن مورد مرکب
روغن مورچه
روغن ماکادمیا
روغن مار
روغن بنفشه
روغن کندش
روغن کنجد
روغن کرچک
روغن فندق
روغن شتر
روغن سیاه دانه
روغن زیره
روغن زیتون
روغن زالو
روغن ریحان
روغن رزماری
روغن رازیانه
روغن خراطین
روغن جوجوبا
روغن بنه
روغن بادام شیرین
روغن بادام تلخ
روغن اسطوخودس
روغن لاوندر
روغن آووکادو
روغن آلوئه ورا
روغن آرگان
روغن های گیاهی
لاغری صورت
قرص لاغری
روغن لاغری
چای ماسالا
چای سبز
جی فست
لاغری
چاقی صورت
چاقی
تناسب اندام

 

میوه کرچک به صورت کپسول کروی و خاردار متمایل به سبز (یا قرمز-ارغوانی) می باشد که در هنگام رسیدن سخت و شکننده می شود و دانه ها به شکل بیضوی پهن و و به شکل دانه های لوبیا و دارای پوسته براقی می باشند.

 

 روش کاشت گیاه کرچک :

 

تکثیر کرچک از طریق بذر است. اصولاً دانه کرچک را در زمین زراعت آماده، حاصلخیز و آب و هوای مناسب به نحوی می‌کارند که در امتداد خطوطی معین، ۲ تا ۳ بذر آن در هر حفره با در نظر گرفتن فواصلی بین حفره ها در عمق کم خاک جای داده شوند. سپس روی بذر ها را از یک قشر نازک خاک توأم با کود می‌پوشانند و بعد از آن که دانه ها رشد کردند و به گیاهان جوانی به ارتفاع حدود ۱۰ سانتیمتر تبدیل گردیدند، از بین آنها، آن دسته ای را که ظاهری سالمتر و قویتر دارند بر جای می گذارند و گیاهان مجاور آنها را بیرون می آورند.

 

 

 

پس از برداشت محصول آنها را به طور طبیعی خشک نموده و به وسیله ماشین های مخصوص دانه ها را از درون میوه ها خارج می نمایند. بازده دانه کرچک ۱ تا 5/1 تن در هر هکتار می‌باشد. پس از خشک شدن آنها را در عدل های ۵۰ کیلوگرمی ‌بسته بندی نموده و تا هنگام صادر کردن دور از رطوبت نگهداری می نمایند. این نکته را باید متذکر شد که چون این گیاه در باغ‌ها و پارک‌ها به عنوان گیاه زینتی کاشته می شود و از طرفی دانه‌های آنها سمی ‌بوده به طوری که موضوع آگاه کرد. عوارض مسمومیت خطرناک و حتی منجر به مرگ به وجود می ‌آورند، بایستی مردم را از این موضوع آگاه کرد.

 

 

 

محل مناسب رویش گیاه کرچک :

 

این گیاه بیشتر در آب و هوای گرم، در زمین های حاصلخیز، عمیق و آهکی و آفتابگیر می روید.

 

 

 

آبیاری گیاه کرچک :

 

مقدار نیاز آبی در کرچک به رقم، مرحله رشدی، زمان آبیاری و شرایط اقلیمی بستگی دارد. کرچک پابلند در برابر خشکی مقاوم است و با بارندگی بسیار کم، بذر تولید می کند اما هیبریدهای پاکوتاه یا یکساله برای تولید حداکثر محصول نیاز به رطوبت کافی دارند. سخت ترین مرحله زراعت کرچک، برداشت و پوست کردن آن است.

 

 

 

دمای مورد نیاز گیاه کرچک :

 

کرچک در فصل رشد برای فراهم آوردن بیشترین بازدهی به گرمای نسبتا زیاد، یعنی 26-20 درجه سانتیگراد همراه با رطوبت کم نیاز دارد. روزهای بلند، روشن و آفتابی تابستان مناسبترین ایام است و روزهای ابری صرفنظر از دما، سبب کاهش بازدهی می شود.

 

که درون آنها یک مغز کرم یا سفید بسیار روغنی قرار دارد. دانه گیاه متمایل به رنگ قهوه ای و تا حد زیادی سمی بوده، ریسین یک پروتئین بسیار سمی است که در دانه های کرچک وجود دارد. پوست این دانه ها حاوی این سم است که یکی از کشنده ترین سموم طبیعی دنیا است. دانه های کرچک دارای یک زائده زگیل مانند به نام Caruncle هستند، که نوعی از Elaiosome است. ترویج و پراکندگی دانه های Caruncle توسط مورچه ها صورت می پذیرد.

 

 

 

منشاء اصلی گیاه کرچک در حبشه بوده است و به طوری که شواهد تاریخی نشان می دهد از آنجا به سایر نقاط دنیا مثل آسیا و آفریقا، انتقال یافته است. مصارف زیاد روغن دانه آن سبب گردیده که پرورش این گیاه در اغلب نواحی کره زمین عمومیت پیدا کند. کرچک در مرکز و جنوب ایران زیاد کاشته می شود. همچنین کاشت آن در اغلب نواحی ایران بخصوص خراسان جنوب ایران و بلوچستان معمول است.

 

 

 

کاشت گیاه کرچک به چهار هزارسال قبل از میلاد مسیح بر می گردد.

 

این گیاه بطور خودرو در بخش های مرکزی و جنوبی کشورمان دیده می شود. کشورهای هند و برزیل دارای جمعیت های فراوانی از این گیاه هستند.

 

 

 

این گیاه بیشتر در آب و هوای گرم، در زمین های حاصلخیز، عمیق و آهکی و آفتابگیر می روید.

 

 

 

روغن کرچک برای رفع یبوست و بهبود درد مفاصل که بصورت ماساژ با روغن کرچک انجام می شود و بهبود رماتیسم بسیار مفید است.

 

مصرف زیاد روغن کرچک مسمومیت می آورد.

 

 

 

قسمت مورد استفاده گیاه کرچک :

 

قسمت مورد استفاده‌ی گیاه، دانه های آن است که از آنها روغن تهیه می نمایند. این گیاه دارای برگ‌های بزرگ، منفرد، پنجه‌ای شکل و مرکب از ۵ تا ۱۱ لب عمیق دندانه دار با دمبرگ دراز، همراه با استیپول‌های زود افت می باشد.

 

 

 

مرداد و شهریور ظاهر می ‌شوند، به صورت خوشه‌ی مجتمع بوده و به دو نوع گل نر و ماده دیده می شود.

 

 

 

گیاه کرچک,آشنایی با گیاه کرچک

از دانه ی گیاه کرچک روغن تهیه می کنند

 

 


وبلاگ کیابیوتی]]>


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: